06.03.2018

“KUR’AN VE SÜNNET BAĞLAMINDA KADIN VE ADALET”

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle “Kur’an ve Sünnet Bağlamında Kadın ve Adalet” konulu konferans düzenledi.
İl Müftülüğümüz de görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri için düzenlenen program İl Müftülüğümüz konferans salonunda yapıldı. Program Siteler Camii İmam-Hatibi Bilal Coşkun’un Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, İslam’da kadının yeri ve önemi konularına değindi. Akabinde “Kur’an ve Sünnet Bağlamında Kadın ve Adalet”  konulu konferansıyla Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Merve İleri konuşma yaptı. Konferansa katılan Kur’an Kursu Öğreticilerimiz, oldukça verimli geçen sunumdan memnuniyetlerini dile getirerek İl Müftümüz Cemalettin Bal’a teşekkür ettiler ve bu tür seminerlerin devamını talep ettiklerini dile getirdiler. Konferansın sonunda Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Merve İleri’ ye çiçek takdim edildi.