06.03.2018

GENÇLERLE AKŞAM SOHBETLERİ DEVAM EDİYOR

İl Müftümüz Cemalettin Bal gençlik buluşmaları kapsamında TUGVA Aksaray şubesi gençleriyle bir araya geldi.

06.03.2018  Salı günü İl Müftülüğümüz Okuma ve Sohbet salonunda, Türkiye Gençlik vakfı Aksaray şubesi gençleriyle bir araya gelen İl Müftümüz Cemalettin Bal, Peygamber Efendimize ve Ashab-ı Kiram' a tâbi olmanın önemini anlattı. İstifade edilen sohbetlerinin sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal, gençlerin akıllarına takılan soruları cevaplandırdı. Türkiye Gençlik vakfı Aksaray şubesi gençleri, İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ın yapmış olduğu akşam sohbetten ziyadesiyle memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler. Sohbetin sonunda aşrı şerif okundu, dualar edilerek tesbihatlarla istiğfar da bulunuldu. Program yemek ikramıyla son buldu.