14.03.2018

“4.ULUSLARARASI İYİLİK ÖDÜLLERİ” SAHİPLERİNİ BULDU

Diyanet İşleri Başkanlığı ve  Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile her yıl Mart ayında, iyiliği yaymak, iyiye ve iyiliğe olan farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen Uluslararası İyilik Ödülleri programı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile 13 Mart 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Program öncesinde İl Müftülerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Dr. Ekrem Keleş, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın düzenlediği “4.Uluslararası İyilik Ödülleri” çeşitli kategorilerde iyilik ödülü almaya layık görülenlere ödülleri Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı tarafından verildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Aksaray’dan İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer Ünal, Eskil İlçe Müftüsü Ali Tuna, Gülağaç İlçe Müftüsü M. Ali Dilek, Sarıyahşi İlçe Müftüsü Ünal Koca Ağaçören İlçe Müftüsü Yaşar Toker, Güzelyurt İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak’ta katıldı.

İşte 4.Uluslararası İyilik Ödüllerine layık görülen isimler..

(Hikâyeleri için isimlerine tıklayınız.)