28.03.2018

DİN GÖREVLİLERİ YEREL BULUŞMALAR’ DA BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRDİ

Din görevlilerimiz, Aksaray Belediyesinin düzenlediği Yerel Buluşmalar programında Belediye Başkanından çeşitli talep ve önerilerde bulundular.

27 Mart 2018 Salı günü Aksaray Belediyesinin Gala Deluxe salonunda düzenlendi. Karamanoğlu Ulu Cami İmam hatibi İsmail AKBAŞ’ ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan “Yerel Buluşmalar" programında konuşan İl Müftümüz Cemalettin BAL, Aksaray’ımızın Şehr-i Süleha olduğunu ve yapılacak din hizmetinin ve alınacak kararların istişarelerle ve doğru kararlarla yapılması gerektiğinin önemine değindi. Bu konuda din görevlilerimizle böyle bir buluşma tertip ettiği için Belediye Başkanı H. Şahin YAZGI’ ya teşekkür etti. Daha sonra Aksaray Belediye Başkanı H. Şahin YAZGI, hazırlanan sunumla ilimize yaptığı çalışmalarını anlattı. Sonrasında din görevlilerimizin din hizmeti ve din eğitimi alanında belediyeden beklentilerini değerlendiren H. Şahin YAZGI birçok projeyi İl Müftülüğümüzle işbirliği ile yapacağını ifade etti. Din görevlilerinin sundukları önerileri beğendiğini ifade eden H. Şahin YAZGI, yapılan yerel buluşmalar toplantısına katıldıklarından dolayı İl Müftümüz Cemalettin BAL’ a ve din görevlilerine teşekkür etti.