28.03.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI SARIYAHŞİ İLÇESİNDE YAPILDI

Mart ayı İlçe Müftüleri toplantısı 28.03.2018 Çarşamba günü Sarıyahşi İlçe Müftülüğünde yapıldı. İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında yapılan toplantıda, 34. İl Müftüleri İstişare toplantısında alınan kararlar ve il genelinde yürütülen din hizmetleri ve din eğitimi ile ilgili yapılan faaliyetler ve yapılması planlanan projeler ele alındı. Toplantıda İl Müftümüz Cemalettin BAL, Sarıyahşi İlçe Müftülüğü görevine başlayan İlçe Müftüsü Ünal KOCA’ ya görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek kendisine başarılar diledi.

Sarıyahşi İlçe Müftülüğünde yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Ali IŞIK ile birlikte Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer ÜNAL, Eskil İlçe Müftüsü Ali TUNA, Gülağaç İlçe Müftüsü M. Ali DİLEK, Ağaçören İlçe Müftüsü Yaşar TOKER, Güzelyurt İlçe Müftüsü Ali Osman BAYRAK ve Sultanhanı İlçe Müftü Vekili M.Fatih YAR katıldı.