02.04.2018

DİN GÖNÜLLÜLERİMİZİN EZAN KURSU SONA ERDİ

İl Müftülüğümüz Hizmet İçi Eğitim Kurslarına devam ediyor. Müftülüğümüze bağlı çeşitli camilerde görev yapan 21 din gönüllüsü personelimize  “Ezanı Güzel Okuma Kursu” düzenlendi.

Hizmet İçi Eğitim Kursu 05 Mart 2018 Pazartesi günü Müftülüğümüze bağlı Laleli Erkek Hafız Kur’an Kursunda başladı. Veysel Karani Camii İmam-Hatibi Fatih CERAN tarafından verilen eğitim, 29 Mart 2018 Perşembe günü sona erdi. Kurs bitimi düzenlenen merasimde sunulan eğitimden oldukça memnun olduklarını dile getiren Din gönüllüsü kursiyerlerimiz, bu tür eğitimlerin oldukça verimli olduğunu ve devam etmesi gerektiğini dile getirdiler. 29 Mart 2018 Perşembe günü tertip edilen Hizmet İçi Eğitim Kursu sertifikaları dağıtım merasimine İl Müftü Yardımcısı Ali IŞIK ve Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah EKİZ katıldı. Program dilek ve temennilerle sona erdi.