07.04.2018

İL MÜFTÜMÜZ CEMALETTİN BAL EMEKTAR DİN GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

İl Müftülüğümüz 6 Nisan 2018 Cuma günü emekli din görevlilerine yönelik Müftülüğümüz Somuncubaba Okuma ve Sohbet Salonunda sohbet programı düzenledi.

Düzenlenen sohbet programında konuşan İl Müftümüz Cemalettin BAL, ilimizde yapılan din hizmetleriyle alakalı bilgi verdi ve yapılması planlanan hizmetlerden bahsetti. Ayrıca din eğitimi hizmetinin de ilimizde hızlı bir şekilde ilerlediğinden değinerek, 4-6 Kur’an kurslarının bunun en güzel örneği olduğuna değindi. Akabinde programa katılan emektar din görevlileri ile çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu. Toplantıya katılan emekli din görevlileri toplantıyı tertip eden İl Müftümüz Cemalettin BAL’ a teşekkürlerini ileterek bu tür programların devamlı yapılmasını talep ettiler. Program çeşitli ikramlarla son buldu.

İl Müftümüz Cemalettin BAL başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Ali IŞIK ile birlikte Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah EKİZ, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin MIRIK ve Uzman Vaiz Ali ERGİN de katıldı.