10.04.2018

KARAMANOĞLU ULU CAMİİNDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle aziz şehitlerimiz için Karamanoğlu Ulu Camiinde 06 Nisan 2018 Cuma günü mevlid programı düzenlendi.

Cuma namazı öncesinde din gönüllülerimiz tarafından Kur’an’ı Kerim ve Mevlid-i Şerifler okundu.  İl Müftümüz Cemalettin BAL, şehitlik mertebesinin önemi ile ilgili yaptığı sohbetin ardından Dinimiz, Vatanımız, Bayrağımız ve Milletimiz uğurunda canla başla görevini ifa eden güvenlik güçlerimize ve polis teşkilatı mensuplarının muvaffakiyetleri için dualar etti.  İl Müftümüz Cemalettin BAL yaptığı duada, şehitlerimizi ve Afrin’ de mücadele veren ordumuzu da unutmadı. Cuma namazının kılınmasıyla program son buldu.

Karamanoğlu Ulu Camii’nde Aziz şehitlerimiz için yapılan mevlid programına Vali Aykut PEKMEZ, İl Emniyet Müdürü Ali KARABAĞ ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.