09.05.2018

2018 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARI YIL SONU PROGRAMI

İl Müftülüğümüz 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören minik öğrencileri için yıl sonu programı tertip etti.

09 Mayıs 2018 Çarşamba günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Program İl Müftü Vekili Yaşar ZENGİN’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından 4-6 yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören miniklerin kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri tarafından çeşitli etkinliklerin sergilendiği programa katılan veliler ve vatandaşlar miniklerin yaşattığı duygu dolu anları büyük bir ilgiyle izledi. Yapılan program sonrasında İl Müftü vekili Yaşar ZENGİN protokol üyelerine, velilere ve vatandaşlara katılım sağladıkları için, din görevlilerimize de gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vatandaşların ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği 4-6 yaş Kur’an Kursları yılsonu programına İl Müftü Vekili Yaşar ZENGİN ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Ali IŞIK, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Müdürü Hayrullah EKİZ ve birçok kurum amiri katıldı.