13.06.2018

"!إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ"

İl Müftümüz Cemalettin BAL itikafa giren Yemen'li gençlerle bir araya geldi. İlimiz Büyük Bölcek Mahallesi Fatih Camii'nde Ramaza'nın son on gününü manevi hazzı yaşamak amacıyla itikafa giren Yemen'li gençlere 13 Haziran 2018 Çarşamba günü Arap lisanıyla vaazı nasihatte bulunan İl Müftümüz Cemalettin BAL, itikafın önemine değindi. İl Müftümüz Cemalettin BAL Vaazlarında Hucurat Suresinin onuncu ayeti kerimesiyle  örnek vererek tüm islam aleminin kardeş olduğunu belirterek bir ve beraberlik içinde olunduğu müddetçe İslam ahlakı üzerine yaşanabileceğinin altını çizdi. İtikafa giren 70'i aşkın öğrencinin çeşitli sorularını cevaplandıran İl Müftümüz Cemalettin BAL, Ramazan Bayramının tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunarak dua ile sohbetini sonlandırdı. Göçmen öğrenciler sohbetlerinden dolayı İl Müftümüz  Cemalettin BAL'a şükranlarını ilettiler.