29.06.2018

ÜÇ ÖĞRENCİMİZ DAHA HAFIZLIĞINI TAMAMLADI

İl Müftülüğümüze bağlı Geylani Kur’an Kursunda okuyan 3 öğrenci daha Hafızlığını tamamladı.

29 Haziran 2018 Cuma günü Geylani Kur'an Kursu mescidinde Hafızlığını tamamlayan öğrenciler için düzenlenen hafızlık merasiminde öğrenciler Aşr-ı Şerifler okudular. Cuma namazı öncesinde vaazı nasihatte bulunan İl Müftümüz Cemalettin BAL hafızlığın öneminden bahsederek Geylani Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı  Hüseyin Avni ÇEKİÇ Hocaefendi’ye, hafızlık eğitimi veren Kur’an Kursu Öğreticilerine ve hafızlığını tamamlayan öğrencilere teşekkür etti. İl Müftümüz Cemalettin BAL, vaazlarının sonunda yaptığı duayla âmin diyen cami cemaatinin gönüllerine hitap etti.

İl Müftülüğümüze bağlı Geylani Erkek Kuran Kursunda hafızlığını tamamlayan öğrenciler Cuma namazını kıldırıp hutbeyi irad ettiler.