31.07.2018

KUR’AN’LA BULUŞTULAR BİSİKLETE KAVUŞTULAR

Küçükbölcek Yeni Camii Yaz Kur’an Kursunda Kur’an’ı Kerim’e geçen öğrencilere bisiklet hediye edildi.

İlimiz Küçükbölcek Yeni Camii’inde Yaz Kur’an Kursu öğrencilerini Kur’an öğrenmeye teşvik etmek amacıyla 4 adet bisiklet ödülü verildi.

Aksaray İl Müftümüz Cemalettin BAL, 31 Temmuz 2018 Salı günü Küçükbölcek Yeni Camii Yaz Kur’an Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Kur’an’ı Kerim’e geçen öğrenciler arası çekilişini gerçekleştiren İl Müftümüz Cemalettin BAL vatanını milletini seven dinini bilerek yaşayan bir nesil için cami ve Kur’an Kurslarına çok önem verildiğini ifade etti. Kur’an’ı Kerime geçen öğrenciler arasında yapılan çekiliş sonucunda bisikletler öğrencilere hediye edildi.