18.09.2018

VEDA PROGRAMI

Aksaray il Müftülüğünden tayin sebebiyle ayrılan emektar personele veda programı düzenlendi.

İl Müftülüğümüz Vaizi M. Fatih YAR, Erzurum Şenkaya İlçe Müftüsü olarak atanırken, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah EKİZ Mersin Mezitli İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne, Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şube Personeli Hadi ÜLGEN ise Konya Selçuklu Vakıf Şubesine tayin oldu.

Çeşitli ikramların yapıldığı vedalaşma programında anılarda paylaşılırken güzel dakikalar yaşandı. Vedalaşma sonunda tayin nedeniyle görevinden ayrılan personelimize yönelik sözlerinde müftülükteki hizmetlerinden memnuniyetini ifade eden İl Müftümüz Cemalettin BAL;

“Müftülüğümüzdeki çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde ve hayatınızda başarılar dilerim.” diyerek Teşekkür Belgesini ve hediyeleri takdim etti.

Birlikteliğin simgelendiği Veda programına İl Müftüsü Cemalettin BAL ile birlikte Müftü Yardımcıları Yaşar ZENGİN, Ali IŞIK ve Daire personeli katıldı.