01.10.2018

İMAM HATİP MUTTALİP İPEK VEFAT ETTİ

Aksaray İl Müftülüğünde görevli İmam Hatip Muttalip İpek(45) vefat etti.

Aksaray İl Müftülüğü Kalanlar Cami İmam Hatibi Muttalip İpek, Kurban Bayramının 1. gününde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle yaklaşık 40 gündür tedavi gördüğü Kayseri’ deki Özel hastanede ahirete irtihal etti. Merhum İmam hatip Muttalip İpek ‘in Cenaze namazı 1 Ekim 18 Pazartesi günü Öğlen namazına müteakiben Aksaray Somuncu Baba Külliyesinde kılınarak ervah kabristanlığına defnedildi.

Diyanet İşleri Başkanlığında bir fiil 19 yıl Din gönüllüsü olarak hizmet eden Merhum İpek’ in cenaze merasimine yakınlarıyla birlikte din görevlileri de katıldı. Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Cemalettin Bal yaptığı kısa konuşmasında “Kardeşimiz yaptığı hizmetleriyle camiamız ve cemaati tarafından sevilen, saygı duyulan ve takdir edilen hizmet aşığı meslektaşımızdı. Çok ulvi bir görevi icra eden Değerli din görevlimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine sabrı cemil diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Merhum Muttalip İpek, aslen Aksaray ’ın Gözlükuyu köyünden olup, Evli ve dört çocuk babası idi.