04.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI TEBRİK ZİYARETİ

2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Vali Sn. Aykut Pekmez’ in eşi Sn. Yeşim Pekmez Hanımefendi ve İl Emniyet Müdürü Sn. Ali Karabağ’ ın eşi Sn. Reyhan Karabağ Hanımefendi Müftülük makamına ziyarette bulundu.

4.10.2018 Perşembe günü İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ı makamında ziyaret eden Sn. Yeşim Pekmez Hanımefendi ve Sn. Reyhan Karabağ Hanımefendi tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası tebrik etti. Ziyaretlerinde Camilerin ve Din görevlilerinin önemine değinen Sn. Pekmez Hanımefendi, en yakın örneğinin 15 Temmuz darbe girişimini susturan ezanlar ve salalar olduğunu belirtti. Yapılan karşılıklı sohbet sonrasında nazik ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkür eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, yapılan faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.