04.10.2018

İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Ekim ayı İlçe Müftüleri toplantısı 04 Ekim 2018 Perşembe günü İl Müftülüğümüz Toplantı Salonunda yapıldı. İl Müftümüz Cemalettin Bal başkanlığında yapılan toplantıda, İl genelinde yürütülen din hizmetleri ve din eğitimi ile ilgili konular ele alındı. İl Müftüsü Cemalettin Bal Toplantı gündemi öncesinde İlçe Müftülerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nı tebrik etti. Çeşitli istişareler neticesinde yapılması planlanan projelerin değerlendirilmesiyle toplantı sona erdi.

İl Müftülüğümüzde yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcılarından Yaşar Zengin ve Ali Işık ile birlikte Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer Ünal, Gülağaç İlçe Müftüsü Hüseyin Yıldırım, Ağaçören İlçe Müftüsü Yaşar Toker, Güzelyurt İlçe Müftüsü Osman Sağlam, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Muzaffer Erdal, Personel Şube Müdürü Ahmet Demiralp ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Yöneticisi İbrahim Dokazoğlu katıldı.