06.10.2018

ÖĞRENCİLERDEN İL MÜFTÜSÜ CEMALETTİN BAL 'A ZİYARET

Emlak Kredi İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencileri Müftülüğümüzü ziyaret etti. 4 Ekim 2018 Perşembe günü Müftülüğümüz Somuncu Baba Okuma ve sohbet salonunda İl Müftüsü Cemalettin Bal’ ı ziyaret eden 2.sınıf öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisiyle ilgili derslerini sorulu cevaplı olarak işlediler. Öğrenci velilerinin de katıldığı ziyarette soruları cevaplandıran İl Müftüsü Cemalettin Bal, “Hoşgörü ve Dini Kurallar” konularını ele aldı. Çeşitli İkramların yapıldığı sohbet sonrasında Emlak Kredi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Latif Görezlioğlu ve öğrenciler, İl Müftüsü Cemalettin Bal’ ın verdiği bilgilerden istifade ettiklerini dile getirdiler. İl Müftüsü Cemalettin Bal, Müftülüğümüzün Din Hizmetine her daim açık olduğunu dile getirerek ziyaretlerinden dolayı okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti.