06.10.2018

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI BAŞLADI

İl Müftülüğümüz, Eğitim ve öğretim dönemi boyunca öğrencilere yönelik devam ettirdiği sabah namazı buluşmalarını 2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle yeniden başlattı.

6.10.2018 Cumartesi günü Karamanoğlu Ulu Camiinde sabah namazıyla bir araya gelen öğrenciler sabah namazını cemaatle eda etmenin manevi hazzını yeniden yaşadı. Yapılan tesbihat ve zikirler sonrasında kısa sohbetleriyle gönüllere hitap eden İl Müftüsü Cemalettin Bal, Camilerin hayatımızdaki yeri ve cemaatle birlikte kılınan namazın önemine değindi. İstifadeli sohbetin sonunda dualar eden İl Müftüsü Cemalettin Bal, sabah namazı buluşmasına iştirak eden öğrencilere teşekkür etti. Program çorba ikramıyla son buldu.