03.01.2017

2017 YILI HAC ÖN KAYITLARI DEVAM EDİYOR

2017 yılında hacca gitmek için ilk defa kayıt yaptıracak vatandaşlarımız için müftülüğümüz hac ve umre hizmetleri şube müdürlüğü yeni açılan konferans salonunda gerekli hazırlıkları yaparak hizmet sunmaya devam ediyor.  İlgili bankalara 20 TL ön kayıt ücreti yatırarak müftülüğümüze gelen vatandaşların kayıtları işlemleri bekletilmeden gerçekleştiriliyor. Hac ibadetinin heyacanı ile müftülüğümüze ön kayıt yatırmaya gelenlere hurma ikram ediliyor. vatandaşlarımız sunulan hizmetten memnuniyetlerini belirtiyorlar.

28 Aralık 2016 tarihinde başlayan Ön kayıt işlemleri, 6 Ocak 2017 tarihlerinde sona erecek. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız müftülüğümüz Hac ve hmre Hizmetleri Şube müdürlüğüyle iletişime geçerek veya HacÖnKayıtları adresinden detaylı bilgi alabilirler.

Aksaray İl Müftülüğü

Hac ve Umre Şube Müdürlüğü