07.01.2017

UMRE YOLCULARIMIZ İÇİN SEMİNER DÜZENLENDİ

İl Müftülüğümüz 20 - 22 ocak 2017 tarihlerinde  Mukaddes topraklara gidecek vatandaşlarımız için seminer düzenledi.

Öğrenmen, öğrenci ve velilerden oluşan umre yolcularımız yarıyıl tatilini 11 günlük programla mukaddes topraklarda ziyaret edecek. İl Müftülüğümüze yeni kazandırılan Konferans salonunda gerçekleşen seminer 07.01.2017 Cumartesi günü başlayarak Hafta sonu boyunca devam etti. Seminerde İl Müftümüz Cemalettin BAL Kutsal Toprakların Hasretini çeken umre yolcularına yapılması ve dikkat edilmesi gereken önemli bilgiler aktarıldı. İl Müftüsü Cemalettin BAL, Umre yolcularına yaptığı konuşmada, Hac ve Umre ibadetlerinin Allahın(c.c.) bir daveti olduğunu ifade ederek, Duaların ve tövbelerin geri çevrilmeyeceği bir mekâna gidildiğine dikkat çekti.

İl Müftülüğümüz Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürlüğü personelimiz umre yolcularının işlemlerini yapmak ve bilgilendirmek için seminer boyunca büroda hizmet sundu. 2 günlük süreyle düzenlenen seminerde umre yolcularımıza ikramlarda bulunuldu.