11.01.2017

SEYHUN AYTAÇ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İL MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Müdürlüğün bağlı Seyhun Aytaç Anaokulu öğrencileri Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubemizin başlattığı Halep’ e İlkYardım Kampanyasına ve Yetim projesine katkıda bulundu.

Seyhun Aytaç Anaokulu öğrencileri İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ı makamında ziyaret ettiler. 11.01.2017 Çarşamba günü İl Müftülüğümüzü şenlendiren Seyhun Aytaç anaokulu öğrencileri minik elleriyle harçlıklarından arttırarak biriktirdikleri kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray şubesine teslim ettiler. Gönüllerinin genişliğiyle yaptıkları bu yardımı takdir eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulundu. Öğrencilerle ayrı ayrı sohbet eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, Seyhun Aytaç Anaokulu öğreticilerine ve öğrencilerine başarılar temennisinde bulunarak teşekkür etti.