11.01.2017

HALEP' E TOPLANAN YARDIMLAR DUALARLA YOLA ÇIKTI

İl Müftümüz Cemalettin Bal, Hacı Kerim Yardımlı İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerinin çalışmalarıyla toplanan yardım tırını uğurlama merasimine katıldı.

Hacı Kerim Yardımlı İmam-hatip Okulunun tertip ettiği Halep’ e Yardım tırı uğurlama merasimi 11.01.2017 Çarşamba günü Kuranı kerim tilaveti ile başladı. Programda İl Müftümüz Cemalettin Bal, birlik beraberliğin, dayanışma ve kardeşliğin bir nişanesi olan bu örnek davranıştan dolayı okul yönetimini ve öğrencilerini tebrik etti. İl Müftümüz Cemalettin Bal, okul öğrencilerine yaptığı kısa konuşmasının sonunda öğrencilere başarılar diledi. Akabinde toplanan Un yardımları Türkiye Diyanet Vakfımızın kontrolünde dualarla Halep’ e doğru yola çıktı.

Programa İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şube Müdürü İbrahim Dokazoğlu, Müsiad Başkanı Eyüp Dağdaş ve Okul yönetimi ve öğrencileri iştirak etti.