12.01.2017

4-6 YAŞ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ HALEP'E YARDIMDA YARIŞIYOR

Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Fatih Kuran Kursu öğrencileri Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubemizin başlattığı Halep’ e İlkYardım Kampanyasına katkıda bulundu.

12.01.2017 Perşembe günü İl Müftülüğümüzü şenlendiren 80 kişilik 4-6 yaş Kuran kursu öğrencilerine Müftülüğümüz konferans salonunda dini animasyon izletildi. Sonrasında Minik elleriyle harçlıklarından arttırarak biriktirdikleri kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray şubesimize teslim ettiler. Gönüllerinin genişliğiyle yaptıkları bu yardımı takdir eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, öğrencilere çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulundu. Kendi yetenekleriyle yaptıkları çeşitli etkinliklerini sunan öğrencilerle ayrı ayrı sohbet eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, Fatih Kuran Kursu öğreticilerimize ve 4-6 yaş grubu öğrencilerine başarılar temennisinde bulunarak teşekkür etti.