21.01.2017

VEDA YEMEĞİ

Tayin nedeniyle Ortaköy ilçe Müftülüğü görevinden ayrılan Ali Yıldız için 19 01 2017 Perşembe günü veda yemeği tertip edildi.

İlimiz Ortaköy İlçe Müftüsü görevinde iken Kayseri İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü  olarak tayini çıkan Ali Yıldız için düzenlenen veda yemeğinde anılar ve hatıralar paylaşılırkın, İl Müftümüz Cemalettin Bal, Müftü yardımcıları ve İlçe Müftüleri, tayin sebebiyle görevinden ayrılan Ali Yıldız’ a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ortaköy İlçe Müftüsü Ali Yıldız’ ın veda programına İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte İl Müftü Yardımcıları Yaşar Zengin, Sait Çavuşoğlu Ali Işık ile birlikte , Eskil İlçe Müftüsü Ali Tuna, Gülağaç İlçe Müftüsü M. Ali Dilek, Sarıyahşi ilçe Müftü Vekili Recep Çankal , Ağaçören İlçe Müftüsü Yaşar Toker , Güzelyurt İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak ve Din Eğiimi ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Hayrullah Ekiz, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Mırık katıldı.