25.01.2017

VEDA YEMEĞİ

İl Müftülüğümüzde Personel kısım şefi görevini ifa ederken, Mardin İl Müftülüğüne Din Hizmetlerine tayini çıkan Personelimiz Kasım Aytimur için 24.01.2017 Salı günü Öğretmen evinde veda yemeği düzenlendi.

Program İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın teşrifiyle gerçekleşti. Daire personelimizin katıldığı veda yemeğinde anılar paylaşılırken güzel dakikalar yaşandı. Veda yemeği sonunda tayin nedeniyle görevinden ayrılan personellerimize yönelik sözlerinde müftülükteki çalışmalarından memnuniyetini ifade eden İl Müftümüz Cemalettin BAL,  Kasım Aytimur' a “Müftülüğümüzdeki çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde ve hayatınızda başarılar dilerim.” diyerek Teşekkür belgesini verdi.

Personel Kısım Şefi Kasım Aytimur için İl Müftülüğümüzce düzenlenen veda programına İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte Müftü Yardımcılarımız Sait ÇAVUŞOĞLU, Yaşar ZENGİN,Ali Işık ve Daire Personelimiz katıldı.