27.01.2017

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ İLETİŞİM KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ

İl Müftülüğümüzde görev yapan Din görevlilerimiz için 26.01.2017 Perşembe günü İletişim konulu seminer düzenlendi.

NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA’ nın sunumuyla verilen İletişim konulu seminer Müftülüğümüz konferans salonunda düzenlendi. Seminer Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Cemalettin BAL, Din Hizmetleri ve Din Eğitiminde iletişimin önemine değindi. Akabinde İletişim konulu semineriyle NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA sahne aldı. Yaklaşık 2 saat devam eden seminer sonrasında Din görevlilerimiz, oldukça verimli geçen sunumdan memnuniyetlerini dile getirerek İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkür ettiler ve bu tür seminerlerin devamını talep ettiklerini ifade ettiler. Program İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ın seminerlerinden dolayı NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA’ ya teşekkür ederek çiçek ve hediye vermesiyle son buldu.

İl Müftülüğümüzün organizesiyle düzenlenen seminere Müftü Yardımcıları Yaşar Zengin , Sait Çavuşoğlu, Ali Işık, Gülağaç İlçe Müftüsü M. Ali Dilek, Vaizler, Daire Personeli ile Merkezde görev yapan Cami görevlilerimiz katıldı.