06.02.2017

UMRE SEMİNERİ

İl Müftülüğümüz Şubat ayı içerisinde 20 günlük Umre programına gidecek vatandaşlar için üç gün süreyle seminer düzenledi.

Müftülüğümüz Konferans salonunda düzenlenen seminer 06.02.2017 Pazartesi günü Merkez Ulu Cami İmam Hatibi İsmail Akbaş' ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Kutsal Toprakların Hasretini çeken umre yolcularına yapılması ve dikkat edilmesi gereken önemli bilgiler aktarıldı. İl Müftüsü Cemalettin BAL, Umre yolcularına yaptığı konuşmada, Hac ve Umre ibadetlerinin Allahın(c.c.) bir daveti olduğunu ifade ederek, Duaların ve tövbelerin geri çevrilmeyeceği bir mekâna gidildiğine dikkat çekti.

İl Müftülüğümüzce yaklaşık 85 kişilik gruba düzenlenen seminere İl Müftümüz Cemalettin Bal İle birlikte İl Müftü Yardımcısı Ali Işık, Eskil İlçe Müftüsü Ali Tuna, Din Hizmetleri Uzmanı Fehmiye Üzümcü katıldı. Umre yolcularının aşı işlemlerinin gerçekleşmesiyle sona erdi.