14.02.2017

HAFIZLIĞINI TAMAMLAYAN K.K. ÖĞRENCİSİ iL MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Nuraykaya İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Anaz ve Laleli Erkek Kuran Kursu öğreticisi Ramazan Özmen ile Selahattin Kutlutürkkan, 13.02.2017 Pazartesi günü İl Müftümüz Cemalettin Bal' ı makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Ahmet Anaz ziyaretlerinde , Nuraykaya İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Müftülüğümüze bağlı Laleli Erkek Kuran Kursu öğrencisi olarak eğitim ve öğretimini başarı ile tamamlayan öğrencileri Yusuf Furkan Öztürk' ü, İl Müftümüz Cemalettin BAL' a tanıtarak, bu başarının Laleli Erkek Kuran Kursunda sergilenen eğitim ve öğretim çalışmalarınında bir eseri olduğunu ifade etti. İl Müftümüz Cemalettin BAL, Öğrenci Yusuf Furkan Öztürk'ü başarılarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu.

İl Müftümüz Cemalettin BAL, görüşmelerinin sonunda NurayKaya İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Anaz' a , beraberindeki Öğretmenlerine teşekkür ederek, ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun kaldığını ifade etti.