16.02.2017

VEDA YEMEĞİ

Tayin ve Emeklilik nedeniyle İl Müftülüğümüzden ayrılan İl Müftü Yardımcısı Sait Çavuşoğlu, Memur Dursun Kaya ve Şoför Selahaddin Bilgiç için 15.02.2017 Çarşamba günü Öğretmen evinde veda yemeği düzenlendi.

Program İl Müftümüz Cemalettin BAL’ ın teşrifiyle gerçekleşti. Daire personelimizin katıldığı veda yemeğinde anılar paylaşılırken güzel dakikalar yaşandı. Veda yemeği sonunda tayin ve emeklilik nedenleriyle görevinden ayrılan personellerimize yönelik sözlerinde müftülükteki çalışmalarından memnuniyetini ifade eden İl Müftümüz Cemalettin BAL,  Kayseri Yeşilhisar İlçe Müftüsü olarak tayini çıkan Sait Çavuşoğlu' na ve emekliye ayrılan Dursun Kaya ile Selahaddin Bilgiç' e  “Müftülüğümüzdeki çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde ve hayatınızda başarılar dilerim.” diyerek Teşekkür belgesi ve hediyelerini verdi. Programda Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Vaizi olarak görevine yeni başlayan Tülay Demirci' ye de çalışmaların da başarılar temenni edildi.

Tayin ve emeklilik nedeniyle ayrılan personelimiz için İl Müftülüğümüzce düzenlenen veda programına İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte Müftü Yardımcılarımız Yaşar ZENGİN, Ali Işık ve Daire Personelimiz katıldı.