17.03.2017

ŞEVKİ YILMAZ İL MÜFTÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

TBMM 20. dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz ve Ak parti Aksaray İl Başkanı Abdülkadir Karatay 17.03.2017 cuma günü İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ı makamında ziyaret etti.

Müftülüğümüze yaptığı ziyarette 20. dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz ve Ak parti Aksaray İl Başkanı Abdülkadir Karatay, İl Müftümüz Cemalettin Bal ile çeşitli konular hakkında görüş alış verişinde bulundu. 20. dönem Rize Milletvekili Yılmaz, İl Müftülüğümüzce yapılan çalışmaları ve faaliyetleri beğendiğini dile getirdi. Görüşmelerinin sonunda İl Müftümüz Cemalettin BAL, 20. dönem Rize milletvekili Şevki Yılmaz ve Ak parti Aksaray İl Başkanı Abdülkadir Karatay ' a ziyaretlerinden dolayı ziyadesiyle memnun kaldığını ifade ederek teşekkür etti.