05.06.2017

SEVGİ EVLERİ İYİLİK İFTAR SOFRASI

İl Müftülüğümüz, 05.06.2017 Pazartesi günü İlimizdeki Sevgi evleri öğrencilerine İyilik Sofrası İftar Programı tertip etti.

İl Müftülüğümüzce tertip edilen İyilik sofrası iftar programı Cemalettin-i Aksaray-i Cami Müezzin Kayyımı Harun Dal’ ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Cemalettin Bal, yaptığı konuşmada İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak Sevgi evleri öğrencilerinin Bu ramazan her zaman yanında olduklarını iyilik sofrasında bir araya gelmekten ziyadesiyle memnun olduğunu ifade etti. Akabinde konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, İl Müftülüğümüzünce tertip edilen İyilik sofrası ittar programındaki misafir perverlikten dolayı İl Müftümüz Cemalettin Bal 'a teşekkür etti.

Sevgi evleri öğrencileri  için düzenlenen İyilik sofrası iftar programına İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Müftü Yardımcısı Ali Işık, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah Ekiz, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Mırık ve Hayırseverler katıldı.