08.06.2017

ASÜ ÖĞRENCİLERİ İYİLİK SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

İl Müftümüz Cemalettin Bal, 07.06.2017 Çarşamba günü Aksaray Üniversitesi öğrencileriyle İyilik Sofrası İftar programında bir araya geldi.

İl Müftülüğümüzce tertip edilen İyilik sofrası iftar programı Cemalettin-i Aksaray-i Cami İmam Hatibi Çapan Altındal’ ın Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde yaptığı konuşmada öğrencilerle bir araya gelmekten memnun olduğunu ifade eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, gençlik döneminde yapılan ibadetin önemine ve değerlerine değindi. İndirimli umre programından faydalanarak kutsal toprakları ziyaret eden öğrencilerinde bulunduğu iftar  programı sonrası öğrenciler,  gençlere değer verip çeşitli etkinlikler vesilesiyle öğrencilerle bir araya geldiğinden dolayı İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkür ettiler. İftar programı sonrasında dua edilerek akşam namazı eda edildi. Müftülüğümüz Sohbet odasında çay ikramıyla birlikte sohbetine devam eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, sohbetlerinde öğrencilerin dini konulardaki sorularına da yanıt verdi.