20.06.2017

KARDEŞ iL MÜFTÜLERİ AKSARAY'DA BİR ARAYA GELDİ

Vaaz ve İrşad faaliyetlerine önem veren Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı Kardeş İl Projesi kapsamında komşu ve kardeş Şehir İl Müftülükleri 19.06.2017 Pazartesi günü İlimizde bir araya geldi.

İl Müftümüz Cemalettin Bal ´ın daveti üzerine komşu Kardeş İl Müftüleri ve ilimiz İlçe Müftüleri, iftar programıyla bir araya gelerek farklı camilerde vaaz ettiler. programa katılan Kırşehir İl Müftüsü Osman Arslan Somuncubaba Külliyesi´nde, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk Merkez Karamanoğlu Ulu Camii´nde, Kayseri İl Müftü V. Kurşunlu Camii´nde, Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer Ünal Cemalettin-i Aksaray-i Camii´nde, cemaate vaaz-ı nasihatte bulundular. Komşu ve kardeş şehir İl Müftülükleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla düzenlenen vaaz programı ve Teravih namazı sonrası Kardeş İl Müftüleri ve İlçe Müftülerimiz İl Müftülüğümüzü ziyaret ederek İl Müftümüz Cemalettin Bal dan Aksaray´da yürütülen Din Hizmetleri hakkında bilgi aldılar ve Yapılan çalışmaları beğendiklerini dile getirerek bu güzel davetlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.