09.11.2017

"YAYGIN DİN EĞİTİMİ" KONULU KONFERANS

İl Müftülüğümüz, ilimizde görev yapan din görevlilerimize “Yaygın Din Eğitimi” konulu seminer düzenledi.

Prof. Dr. Mustafa Yıldırım’ın sunumuyla verilen “yaygın din eğitimi” konulu seminer müftülüğümüz konferans salonunda düzenlendi. Cami görevlilerine 08.11.2017 Çarşamba günü, Kuran Kursu öğreticilerine ise 09.11.2017 Perşembe günü düzenlenen seminer Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Cemalettin Bal, Din Eğitimin’de görev ve sorumluluklarının önemine değindi. Akabinde Yaygın Din Eğitimi konulu seminer ile Prof. Dr. Mustafa Yıldırım sahne aldı. Seminerler sonrası Cami görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticilerinin oldukça verimli geçen sunumdan memnuniyetlerini dile getirerek İl Müftümüz Cemalettin Bal’a teşekkür ettiler, bu tür seminerlerin devamı talep ettiklerini ifade ettiler. Program İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ın seminerlerinden dolayı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım’a teşekkür ederek hediye vermesine son buldu.