14.11.2017

İL MÜFTÜMÜZ CEMALETTİN BAL, BASIN TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

İl Müftümüz Cemalettin Bal, Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay ve Basın mensupları ile Müftülüğümüz Sohbet ve Okuma salonunda bir araya geldi.

İl Müftümüz Cemalettin Bal, 14.11.2017 Salı günü bir araya geldiği Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay ve beraberindeki basın mensupları ile çeşitli konular hakkında görüş alış verişinde bulundu. Müftülüğümüzce yapılan Din hizmetleri, Dini eğitimi ve 4-6 yaş Kuran kursu hizmetlerinin faaliyetleri hakkında bilgiler veren İl Müftümüz Cemalettin Bal, hazırlık aşamaları tamamlanan projelere de değindi. Yapılan görüşmeler sonrasında çeşitli ikramlar edildi. Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Karatay ve beraberindeki Basın mensupları yapılan çalışmalardan ve bilgilendirmelerden dolayı İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkürlerini ilettiler.