04.12.2017

ORTAKÖY İLÇESİNDE MEVLİDİ NEBİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Ortaköy İlçe Müftülüğü Mevlidi Nebi etkinlikleri kapsamında 01.12.2017 Cuma günü Yunus Emre Kültür Merkezinde program tertip etti.

Ortaköy İlçe Müftülüğünce düzenlenen program Kuranı kerim tilavetiyle başladı. Açılış konuşmasını Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer Ünal yaptı. Akabinde İlçede bulunan 4-6 yaş Kuran Kurs öğrencilerinin etkinlikleri sahne aldı. Minik öğrencilerin okudukları hadisler ve şiirler, katılımcıları hem neşelendirirken hem de duygulandırdı. Sonrasında Mevlidi Nebi konulu konferanslarıyla gönüllere hitap eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, Hz. Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem efendimizin örnek yaşantısına değindi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Mevlidi Nebi programının sonunda İl Müftümüz Cemalettin Bal dua etti.

Ortaköy İlçesi Yunus Emre Kültür Merkezinde İl Müftümüz Cemalettin Bal’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş, Belediye Başkanı Mahmut Kütük, Ortaköy İlçe Müftüsü Ömer Ünal, Ağaçören İlçe Müftüsü Yaşar Toker, Güzelyurt İlçe Müftüsü A.Osman Bayrak, Din görevlileri ve birçok kurum amiri de katıldı.