07.12.2017

DİN GÖREVLİLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

İl Müftümüz Sn. Cemalettin Bal, Üniversite öğrencilerine yönelik faaliyetler hakkında istişarelerde bulunmak üzere 06.12.2017 Çarşamba günü Din görevlileriyle toplantı düzenledi.

Müftülüğümüz Okuma ve Sohbet Salonunda düzenlenen istişare toplantısı Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Sn. Cemalettin Bal, konuşmasında “100 Öğrenciye 100 Umre” projesinin başarılı ilerlediğini ifade etti. Başlatılan projeye Üniversite öğrencilerinin şuana kadar yoğun ilgi gösterdiğini belirten İl Müftümüz Sn. Cemalettin Bal, gençlere sunulabilecek çeşitli konularda din görevlileriyle istişarelerde bulundu. Toplantıda Din görevlilerimizin istek ve taleplerini de dinleyen İl Müftümüz Sn. Cemalettin Bal, İlimiz Aksaray Üniversitesinde okuyan öğrencilere daha verimli Din hizmeti sunmak amacıyla çeşitli kararlar alarak çalışmalar başlattı.