07.12.2017

İL MÜFTÜMÜZDEN AKSARAY BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

İl Müftümüz Cemalettin Bal, 06.12.2017 Çarşamba günü Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ yı ziyaret etti.

İl Müftümüz Cemalettin Bal, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile yaptığı görüşmede ilimizde yapılan Din hizmetleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Müftülüğümüzce yapılan Din hizmetleri kapsamında “100 Öğrenciye 100 Umre” projesinin verimliliği hakkında istişarelerde bulunuldu. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, müftülüğümüzce yapılan çalışmaları takip ettiğini ve beğendiğini dile getirdi. Görüşmenin sonunda Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Müftümüz Cemalettin Bal’ın ve beraberindeki heyetin ziyaretinden ziyadesiyle memnun kaldığını ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Ziyarete İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte Müftü Yardımcılarından Ali Işık, Din Hizmetleri Uzmanı Fehmiye Üzümcü, Vaizler ve din görevlilerimizden oluşan heyet de katıldı.