12.12.2017

AKİMDER 'DEN İL MÜFTÜMÜZ CEMALETTİN BAL' A ZİYARET

11.12.2017 Pazartesi günü Aksaray İmam Hatipliler derneği Başkanı Kuddusi Bakar, İmam Hatip öğrencilerinden oluşan bir heyetle İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ı makamında ziyaret ettiler.

Aksaray İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar’ ın ve İmam hatip öğrencilerinin Müftülük makamına yaptığı ziyaretlerinde İl Müftümüz Cemalettin BAL, öğrencilerle tanışarak sohbet ettiler. Konuşmalarında Din hizmetlerinin insanlığa aktarılmasında İmam hatip okullarının önemine değinen İl Müftümüz Cemalettin Bal, verimliliğin artması için ne gibi çalımalar yapılması gerektiğiyle ilgili fikirlerini de beyan etti.

Görüşmelerinin sonunda Aksaray İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar’ ın ve İmam hatip öğrencilerinin ziyaretlerinden memnun kaldığını ifade eden İl Müftümüz Cemalettin BAL, Akimder Başkanı Kuddusi Bakar’ a ve İmam Hatip öğrencilere teşekkür ederek başarılar temennisinde bulundu.