13.12.2017

İL MÜFTÜMÜZ CEMALETTİN BAL TUGVA GENÇLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

İl Müftümüz Cemalettin Bal gençlik buluşmaları kapsamında TUGVA Aksaray şubesi gençleriyle bir araya geldi.

12.12.2017 Salı günü İl Müftülüğümüz Okuma ve Sohbet salonunda, Türkiye Gençlik vakfı Aksaray şubesi gençleriyle bir araya gelen İl Müftümüz Cemalettin Bal, Sağlığın ve zamanın kıymetine değindi. Sözlerinde ilim öğrenmenin ve insanlara faydalı olmanın öneminden de bahseden İl Müftümüz Cemalettin Bal akabinde gençlerin akıllarına takılan soruları cevaplandırdı. Türkiye Gençlik vakfı Aksaray şubesi gençleri, İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ın yapmış olduğu sohbetten istifade ettiklerini ve ziyadesiyle memnun olduklarını dile getirdiler. Sohbetin sonunda aşrı şerif okundu, dualar edilerek tesbihatlarla istiğfar da bulunuldu. Program çeşitli ikramlarla son buldu.