10.12.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

İl Müftülüğümüz Gençlik Meclisi Cami koordinatörleri ve din görevlileri toplantısı 08.11.2017 Cuma günü İl Müftülüğümüz Okuma ve Sohbet salonunda yapıldı.

Cemalettin-i Aksaray-i camide kılınan yatsı namazı sonrasında İl Müftü Yardımcısı Ali Işık, görevliler ve gençlerle sohbet etti. Sohbetlerinin ardından gençlik meclisiyle toplantı yapan İl Müftü Yardımcısı Ali Işık, çalışmalarla ilgili talepleri dinleyerek Cami koordinatörleri ve din görevlilerimizle çeşitli konular hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Gençlik Meclisi toplantısında istişareler sonrasında talepler değerlendirildi ve gençliğe yönelik çalışmalara ilave projeler eklendi. Cami koordinatörleri ve din görevlilerinin katıldıgı toplantıya merkez mahallelerden çok sayıda gençler de katıldı.