15.01.2018

SOSYAL YARD. ve DAYANIŞMA VAKFI TOPLANTISI

İlimizde her hafta düzenli olarak yapılan Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı değerlendirme toplantısı İl Müftülüğümüzde yapıldı.

Vali Yardımcısı Kubilay Ant başkanlığında 15.01.2018 Pazartesi günü İl Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda gündemdeki konular değerlendirildi. Çeşitli kararların alındığı toplantı sonrasında İl Müftümüz Cemalettin Bal, müftülüğümüzde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sonrasında İl Müftülüğümüz hizmet binası gezen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti, Fiziki yenilikler, çalışmalar ve projelerinden dolayı İl Müftümüz Cemalettin Bal’ a teşekkürlerini ilettiler.  Akabinde İl Müftülüğümüz Okuma ve Sohbet salonunda çeşitli ikramlar yapıldı.