18.01.2018

POMEM MÜDÜRÜ TURGAY' DAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Polis Meslek Yüksek okulu Müdürü Niyazi Turgay ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Bilgiç, POMEM Cami İmam Hatibi Mustafa Çağlayan ile birlikte 18.01.2018 Perşembe günü İl Müftümüz Cemalettin Bal ' ı makamında ziyaret ettiler.,

Polis Meslek Yüksek okulu Müdürü Niyazi Turgay ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Bilgiç, Müftülüğümüz makamına yaptıkları ziyaretlerinde İl Müftümüz Cemalettin Bal ile çeşitli konular hakkında görüş alış verişinde bulundular. Görüşmelerinin sonunda müftülüğümüzde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Müftümüz Cemalettin BAL, Polis Meslek Yüksek okulu Müdürü Niyazi Turgay ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Bilgiç ' e ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını ifade ederek teşekkür etti.