02.03.2018

AFGANİSTAN HERAT ŞEHRİ MÜFTÜLERİNDEN MUHAMMED SERVERİ’DEN İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Afganistan Herat şehri müftülerinden Muhammed Serveri 01.03.2018 Perşembe günü İl Müftümüz Cemalettin Bal’ı makamında ziyaret etti.

Muhammed Serveri, İl Müftümüz Cemalettin BAL ile çeşitli konular hakkında görüş alış verişinde bulundular. Arapça lisanı ile yapılan sohbette müftülüğümüzün çalışmaları ve yapılan projelerden memnuniyetini dile getirdi. İl Müftümüz Cemalettin bal, Serveri ile birlikte İl Müftülüğümüz okuma ve sohbet salonunu gezerek kütüphanede bulunan Arapça eserleri incelediler. Görüşmelerinin sonunda İl Müftümüz Cemalettin BAL, Muhammed Selveri ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden memnun kaldığını belirterek teşekkür etti.