02.03.2018

İLİM YAYMA CEMİYETİNDEN İL MÜFTÜMÜZE ZİYARET

İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ali Boysak ve Yardımcısı Ömer Büyükoflaz, 28.02.2018 Çarşamba günü İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ı makamında ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ali Boysak ve Yardımcısı Ömer Büyükoflaz, 100 üniversite öğrencisi umre projesi dönüşü İl Müftümüz Cemalettin Bal’ı ziyaret ettiler ve  çeşitli konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. 100 umre projesinin Aksaray’da büyük yankı uyandırdığını dile getiren İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ali Boysak bu tür projelerin gençlerin manevi ufkunu açtığını dile getirdi. İl Müftümüz Cemalettin BAL, bu nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek kendilerine teşekkür etti.