02.03.2018

İLİMİZDE 3 ÖĞRENCİMİZ DAHA HAFIZLIĞINI TAMAMLADI

İl Müftülüğümüze bağlı Geylani Kuran Kursunda Hafızlığını tamamlayan 3 öğrencimiz için Karamanoğlu Ulu Camiinde 02 Mart 2018 Cuma günü hafızlık merasimi düzenlendi.
İl Müftülüğümüz ve Geylani Hizmet Vakfının organizesiyle Merkez Karamanoğlu Ulu Camiinde düzenlenen hafızlık merasiminde Afrin şehitlerimiz için 250 adet hatim okundu. Program başlangıcında Hafızlık eğitimini alan öğrenciler Aşrı şerif ve kasideler okuyarak gelen misafirleri manevi bir yolculuğa çıkardı. İl Müftümüz Cemalettin Bal’ ın yaptığı vaaz sonrasında Vatanımızın selameti, Milletimizin, İslâm âleminin birlik beraberliği ve Afrin şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı. İl Müftümüz Cemalettin Bal, Hafızlığını tamamlayan öğrencileri tebrik ederek Kur'an a ve İslam’a hizmet verenlere teşekkür etti. Hafızlığını tamamlayan öğrencilerimiz Cuma hutbesini irad ederek Cuma namazı kıldırdı ve müezzinlik yaptılar.
Düzenlenen Hafızlık Merasimine İl Müftümüz Cemalettin Bal ile Geylani Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı  Hüseyin Avni Çekiç Hocaefendi ve çok sayıda vatandaş katıldı.