24.03.2018

GENÇ HATİPLER HUTBE OKUMA YARIŞMASI İL FİNALİ YAPILDI

İlimiz Anadolu İmam Hatip liseleri arası “Genç Hatipler Minberde” temalı Hutbe okuma yarışması il finali 23 Mart 2018 Cuma günü Karamanoğlu Ulu Camii’nde yapıldı.
İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ın başkanlığında yapılan Hutbe okuma yarışmasında farklı okullardan finale kalan öğrenciler, büyük bir heyecan ile hutbelerini irad ettiler. Hutbe sunumları yapıldıktan sonra puan değerlendirmesi yapılırken Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi ilahi grubu öğrencileri okudukları kasidelerle dinleyenleri huzurlu bir yolculuğa çıkardılar. Yapılan değerlendirmeler sonunda Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mücahit CEVİZ yarışmanın birincisi oldu. Yarışmacıları gayretlerinden dolayı tebrik eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, hediyeleri vererek teşekkür etti. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve komisyon üyeleri tarafından çeşitli hediyelerde takdim edildi.
İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ın başkanlığını yaptığı komisyonda, İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Emin GÜZEL, Okul Müdürü H. Faruk MARAŞLIOĞLU, Ulu Cami İmam-Hatipleri Özgür ÖZTÜRK ve İsmail AKBAŞ’ da görev aldı.