24.03.2018

HAYIRSEVER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hayırsever Habibe KESER Hanımefendi, yakın zamanda hizmet veremeye başlayan Büyükbölcek Mahallesindeki Hüseyin Altınsoy 4-6 yaş Kuran Kursu’nun tefrişatına katkıda bulundu.

İl Müftümüz Cemalettin BAL, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Hayrullah EKİZ ile birlikte Hüseyin Altınsoy 4-6 yaş Kur’an Kursunu ziyaret etti. Ziyaretlerinde İl Müftümüz Cemalettin BAL,  hayırsever Habibe KESER Hanımefendi’ye Kur’an Kursuna yaptığı katkısının örnek bir davranış olduğunu ifade ederek kendisine teşekkür etti. Hayırsever Habibe KESER Hanımefendi 4-6 yaş grubu öğrencilerinin hem çocukluğunu yaşayıp hem de Kur’an ahlakı üzerine yetiştirildiklerini gördüğünde gözyaşlarını tutamadı ve böyle bir hayırda bulunmasına vesile olduğu için İl Müftümüz Cemalettin Bal’a teşekkür etti.

İl Müftümüz Cemalettin BAL, Hayırsever Habibe KESER Hanımefendi’ye Teşekkür Belgesi takdim etti.