28.03.2018

ASÜ ÖĞRENCİLERİYLE KAHVALTILI SOHBET PROGRAMI

İl Müftümüz Cemalettin BAL, Müftülüğümüze bağlı Hüseyin ALTINSOY Kur'an Kursu’nda Aksaray Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

25 Mart 2018 Pazar günü Hüseyin ALTINSOY Kur'an Kursu’nda düzenlenen kahvaltılı sohbet programı, Karamanoğlu Ulu Camii İmam-Hatibi Özgür ÖZTÜRK’ün Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı. Kahvaltı ikramı sonrasında öğrencilerle yaptığı sohbetinde İl Müftümüz Cemalettin BAL, Kur’an ve Peygamber sevgisi konularını ele alarak Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem’in hayatından örnekler verdi. İstifade edilen sohbetlerinin akabinde öğrencilerin akıllarına takılan soruları da cevaplandıran İl Müftümüz Cemalettin Bal, sonrasında vatan, millet ve gençliğin istikbali için dualar etti. Ev sahipliğini Hüseyin ALTINSOY Kur’an Kursu'nun yaptığı kahvaltılı sohbet programına katılan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek İl Müftümüz Cemalettin BAL ’a teşekkürlerini ilettiler.

Programa İl Müftümüz Cemalettin BAL ile birlikte Karamanoğlu Ulu Camii İmam-Hatibi Özgür ÖZTÜRK, Hüseyin ALTINSOY Kur’an Kursu Öğreticileri ve farklı bölümlerde okuyan Aksaray Üniversitesi öğrencileri katıldı.