04.04.2018

STK’ LARDAN İL MÜFTÜMÜZ CEMALETTİN BAL’ A ZİYARET

Sivil Toplum Kuruluşları 02 Nisan 2018 Pazartesi günü İl Müftümüz Cemalettin BAL ’ı makamında ziyaret etti.
AKİMDER Başkanı Kuddusi BAKAR, TÜGVA Başkanı Hacı TOK, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ali BOYSAK ve Ensar Vakfı Başkanı Yusuf KAYA’ nın İl Müftümüz Cemalettin BAL’ a yaptıkları ziyaretlerinde çeşitli konular hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Görüşmede İl Müftümüz Cemalettin BAL, İlimiz için yapılabilecek dini faaliyetleri de değerlendirerek, Dini hizmetler konusunda ortak çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.
Aksaray İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Kuddusi BAKAR, Türkiye Gençlik Vakfı Aksaray Şubesi Başkanı Hacı TOK, Ensar Vakfı Başkanı Yusuf KAYA ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ali BOYSAK’ ın ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını ifade eden İl Müftümüz Cemalettin BAL, kendilerine teşekkür etti.